Ilmari Niskasen edustama skottiseura Dundee United otti tärkeän 2-0-voiton Juhani Ojalan edustamasta Motherwellista keskiviikkoiltana. Niskanen vastasi myös komeasta esityöstä Dundee Unitedin 2-0-maaliin.

Dundee United nousi voiton myötä 33 pisteeseen ja vahvisti asemiaan Skotlannin valioliigan neljännellä sijalla. Skotlannin valioliigan keskikasti on todella tasainen, sillä sijat 4-10 ovat vain kuuden pisteen sisällä. Motherwell-voiton arvoa nosti myös se, että Dundee United nousi nyt Motherwellin kanssa samoihin pisteisiin.

Niskanen vastasi yhdestä illan upeimmasta suorituksesta, kun hän syötti Tony Wattin 2-0-osuman. Niskanen sai pallon karvan verran puolen kentän jälkeen ja lähti pallon kanssa huimaan kuljetukseen aina boksiin saakka. Lopulta Niskanen lähetti kovan ja matalan keskityksen takatolpalle, josta Watt ohjasi pallon maaliin.

Juhani Ojala pelasi Motherwellin puolustuksessa täydet minuutit.

Katso Niskasen maalisyöttö alla olevalta videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä (Youtube).

Niskasen suoritus sai kehuja Twitterissä.

– Loistava suoritus Niskaselta. Hän on ollut vaarallinen koko illan, Jangly Dave kehui.

– (Tämä oli) valmistettu Suomessa, jos ollaan rehellisiä, Micky K -nimimerkki kirjoitti.

– Upeaa Niskaselta, Sean Wolecki hehkutti.

sean wolecki

@sean_wolecki

Dundee United FC

@dundeeunitedfc
WATT A GOAL!!!!
Brilliant from niskanen

Michéal Óg Ó Caomhánach 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇮🇪🧡🖤

@TheTayto

Dundee United FC

@dundeeunitedfc
WATT A GOAL!!!!
Made in Finland, to be fair.

Jangly Dave

@davidlfyfe

Dundee United FC

@dundeeunitedfc
WATT A GOAL!!!!
Superb play from Niskannen - been threatening it all night.