Valioliiga
Liverpool – Leicester
Torstai 10.02. klo 21:45

Liverpool isännöi torstaina Leicesteriä Valioliigan viikkokierroksella. Joukkueiden tilanne on melko selkeä: Pool on sarjassa toisena, ja Valioliigan pytty on lipumassa tällä kaudella Manchester Citylle. Leicester pelaa sen sijaan todella puolivillaistsa kautta, ja joukkue on vajonnut sarjataulukon keskivaiheille. Brendan Rodgersin pitäisi vetää kani hatusta, tai kaudesta tulee täysi katastrofi.

Pool on saanut Afrikan kisoista hyökkääjäduon Mohamed Salah – Sadio Mane takaisin. Salah on osoittanut torstaille pelihaluja, vaikka sunnuntain finaaliottelu meni pilkuille asti. Mestaruutta juhlineen Manen kohdalla tämä peli tulee varmaankin liian pian. Pool on pärjännyt ilman kaksikkoakin vallan hyvin; viikonloppuna Cardiff pudotettiin FA Cupista. Muutoin Poolin terveystilanne on varsin hyvä.

Myös Leicester on saanut pelaajansa takaisin Afrikasta. Nampalys Mendy huilannee tämän pelin ja lisäksi poissa on kourallinen miehiä – esim. Jamie Vardya kaivattaisiin kovasti kentälle. Rodgersin paineita lisäsi viikonloppuna nolo 4-1 tappio Championshipin Nottinghamille FA Cupissa. Leicesterin alakerta on ollut luvattoman löperö, eikä Poolia vastaan ole todellakaan luvassa helppoa iltapuhdetta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä matsissa ollaan isäntien matkassa. Rodgers sekoittanee pakkaansa jonkun verran, ja yrittää saada toimivan combon kentälle. Silti Pool on ottelussa jättisuosikki, ja peleihin lähtee vähintään kahden maalin kotivoitto: Aasialainen tasoitus, Liverpool -1.5 kertoimella 1,65.

LYÖ VETO 22BETILLÄ