Manchester United on pyörinyt lähes koko kuluvan kauden otsikoissa – harvemmin positiivisessa mielessä.

Kuluvalla viikolla Ralf Rangnickin luotsaama manchesterilaisseura onnistui katkaisemaan kolmen ottelun voitottoman putkensa kukistamalla kotikentällään Brightonin 2-0-lukemin, mutta kentän ulkopuolella riittää ongelmia.

Tuorein kohu liittyy kapteeninnauhaan. Heikosti viime aikoina esiintynyt Harry Maguire toimii joukkueen kapteenina, mutta Cristiano Ronaldo saattaa syrjäyttää hänet virastaan ainakin loppukauden ajaksi.

Kolmiodraaman keskiössä olevat Rangnick, Maguire ja Ronaldo ovat jo käyneet keskusteluja koskien kapteenin virkaa. Rangnickin kerrotaan puoltavan kapteenin vaihtoa, ja myös Ronaldo on halukas kantamaan kapteeninnauhaa. Kaksikko uskoo, että tällä toimenpiteellä pystyttäisiin vähentämään painetta Maguirelta, joka on saanut rajua kritiikkiä luvattoman huonoista peliesityksistään. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Maguire on kuitenkin haluton luopumaan kapteeninnauhastaan, koska hän pelkää sen olevan pysyvää, vaikka keskustelut ovat koskeneet loppukautta. Unitedin pelaajisto kuitenkin uskoo, että kapteenin vaihto on väistämätöntä, sillä Rangnick on kehottanut Ronaldoa mentoroimaan joukkueen nuoria pelaajia ja toimii pukukopissa jo nyt kuin joukkueen kapteeni.

Manchester United pelaa seuraavan ottelunsa tulevana sunnuntaina vieraissa Leedsiä vastaan. Kenties jo tuolloin CR7 nähdään kentällä kapteeninnauha käsivarressaan.

Lähde: Mirror