Tiistai-illan huippukohtaaminen Mestarien liigassa PSG:n ja Real Madridin välillä oli pelillisesti ranskalaisen kotijoukkueen täydellistä näytöstä. Maaleja nähtiin kuitenkin vain yksi, kun Kylian Mbappé tuikkasi lisäajalla pallon verkkoon.

Yksi ottelun dominoivimmista hahmoista oli 29-vuotias Marco Verratti, joka hallitsi keskikenttää isännän elkein. Delfino Pescaran kasvatti on pelannut kaikki uransa pääsarjaottelut PSG:ssä, ja ensi kesänä hänelle tulee jo kymmenen vuotta pariisilaisseurassa täyteen. PSG:n keulahahmoihin lukeutuva Neymar noteerasi 165-senttisen italialaisen mahtavan pelin, ja jakeli tälle pelin jälkeen vuolaat kehut.

– Tiesin, että Verratti on mahtava pelaaja, mutta en käsittänyt, että hän oli niin ilmiömäinen. Nero. Hän on yksi parhaista keskikenttäpelaajista, joiden kanssa olen pelannut, yhdessä Xavin ja Andrés Iniestan kanssa, Neymar suitsutti.

Verrattin syöttöprosentti ottelussa oli 92,2 prosenttia, hän antoi kuusi ”avainsyöttöä”, onnistui kaikissa kolmessa harhautuksessaan, voitti yli puolet maakaksinkamppailuistaan ja riisti pallon peräti yhdeksän kertaa.