Bundesliigan 11. sijaa pitävä Bochum aiheutti hyvin todennäköisesti tämän sunnuntain suurimman yllätyksen maailman jalkapallokentillä.

Ruhrilaisten ilta alkoi vaikeasti, kun Robert Lewandowski iski Bayern Münchenin vierasjohtoon yhdeksännellä minuutilla. Sitten tapahtui kuitenkin jotain, mitä moni tuskin ennalta osasi odottaa.

Bochum takoi ennen taukoa tasan puolen tunnin sisään neljä osumaa. Jürgen Locadia vei isännät ensi kertaa johtoon 38. minuutilla, rangaistuspotkusta.

Lewandowski tuplasi vielä maalisaldonsa, mutta 75. minuutin osuma jäi ottelun viimeiseksi; lopputulos 4-2.

Jotain tuloksen yllätyksellisyydestä kertoo se, että Bayernin pistesaldo tappion jälkeenkin on 52 – Bochumin vastaava päivän kolmen pisteen potti mukaan luettuna on 28.