MLS:n kausi 2022 on alkanut, ja suomalaisittain iloisissa merkeissä. Huuhkajien Robin Lod on nimittäin tehnyt koko kauden ensimmäisen maalin.

Kausi alkoi ottelulla Philadelphia Union-Minnesota United. Pelattiin 23. minuuttia, kun Minnesotan argentiinalaispelaaja Franco Fragapane nousi ylös rangaistusalueen vasenta reunaa. Fragapane syötti sitten hyvin takaviistoon, ja Lod laukoi pallon tarkasti yhdellä kosketuksella ylänurkkaan.

Täydet 90 minuuttia pelannut ja yhden varoituksen saanut Lod väläytteli ottelussa taitojaan komealla tavalla toisenkin kerran. Kameroille tallentui, kuinka Lod jatkoi keskikentältä yhdellä kosketuksella kantapäällään pitkän pystysyötön millintarkasti pystyyn pelikaverilleen. Yhdysvaltalaistoimittajat kuvailivat suoritusta ”hyvin todennäköisesti viikon syötöksi”.

Ottelu päättyi lopulta 1-1-tasapeliin.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Robin Lod sai lentävän lähdön kauteen, kun hän teki heti maalin Minnesota Unitedin pelatessa 1-1-tasapelin Philadelphia Unionia vastaan. #Huuhkajat

Minnesota United FC

@MNUFC
Who's that Loon?

Robin's that Loon.