Marcus Forss teki vihdoin lauantaina ensimmäisen maalinsa lainaseuransa Hull Cityn paidassa Englannin Mestaruussarjassa. Forss oli ehtinyt pelata neljässä ottelussa 254 minuuttia ilman maalia, kunnes viidennessä, QPR:ää vastaan pelatussa ottelussa helähti.

Hullin valmentaja Shota Arveladze oli suomalaisen onnistumisesta ja nopeasta reagoinnista rangaistusalueella luonnollisesti mielissään.

– Se on hänen työtään. Odotammekin häneltä sitä, että hän on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja tekee maaleja oikealla ja vasemmalla jalalla, Arveladze sanoi Hull Cityn YouTube-kanavalla julkaistussa haastattelussa.

– Hänellä oli ollut pari-kolme maalipaikkaa aiemminkin, mutta kaikki tarvitsevat vähän aikaa. Maali antaa hänelle varmasti hyvän fiiliksen.

Forss itse toivoo, että saisi juhlia maalia myös kotiyleisön edessä, kun Hull saa tiistaina vieraakseen Barnsleyn.

[readmore from=Forss-Marcus]

– Minun täytyi uskoa, että pallo putoaa boksiin, ja olin valmis sitä varten, Forss kuvaili osumaansa.

– Olin vain valppaana irtopalloa varten. Sellaisista paikoista täytyy viimeistellä tavalla tai toisella.

– Tiistaina on iso peli, ja käänsimme jo katseet sitä kohti. Toivottavasti onnistun maalinteossa tiistainakin. Pelikaverit ja valmennustiimi ovat olleet täällä loistavia, vaikka tietysti kaikkeen tottuminen ottaakin vähän aikaa.