Seurajoukkueiden MM-turnaus on parhaillaan käynnissä. Turnaus pelataan Arabiemiraateissa.

Kaikki neljä välieriin osallistuvaa seuraa on nyt selvillä.

Al-Ahli kukisti viime viikon lauantaina meksikolaisen Monterreyn 1-0 ja Al-Hilal voitti Al Jaziran niin ikään 1-0, joten saudiarabialaisseurat selvittivät tiensä välierävaiheeseen.

Mestarien liigan voittaja Chelsea ja Copa Libertadoresin mestari Palmeiras liittyvät kilpailuun mukaan välierävaiheessa.

Yksiosaiset välieräottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Palmeiras ja Al-Ahli iskevät yhteen tiistaina. Chelsea ja Al-Hilal kohtaavat toisensa sen sijaan keskiviikkona. Pronssiottelu ja finaali pelataan lauantaina.

Chelsea lähtee turnaukseen luonnollisesti valtavana voittajasuosikkina. Chelsea matkusti Arabiemiraatteihin ilman päävalmentajaansa Thomas Tuchelia, joka antoi viime viikonloppuna positiivisen koronatestituloksen.

Chelsea on pelannut kerran aiemmin seurajoukkueiden MM-turnauksessa voitettuaan Mestarien liigan keväällä 2012. Silloin Chelsea ei kuitenkaan voittanut seurajoukkueiden MM-turnausta, sillä brasilialainen Corinthians oli parempi finaalissa maalein 1-0.

Seurajoukkueiden MM-turnauksen välierien aikataulu

Tiistai 8.2. klo 18.30 Palmeiras-Al-Ahli
Keskiviikko 9.2. klo 18.30 Al-Hilal-Chelsea