Erinomaisella jalkapalloselostaja Velja Engströmillä oli vaikea keskiviikko. Engström selosti päivällä Stadin derbyn ja illalla Helmarien ottelun. Muutama lipsahdus sattui myös sekaan.

Päivällä pelatussa Stadin derbyssä HJK:n tuore hyökkääjähankinta Bojan Radulović puki Klubin pelipaidan ensimmäistä kertaa päällensä. Engströmillä meni kuitenkin senat sakaisin ja hän kutsui koko ottelun ajan Bojania ”Borikseksi”.

HJK:n virallisella Twitter-tilillä kerrottiin, että uusi kutsumanimi oli naurattanut Radulovićia. Näinköhän uusi lempinimi jää elämään?

– Ainakin ”Borista” uusi kutsumanimensä tänään nauratti, HJK vastasi Engströmille Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Velja Engström

@veljaengstrom
Tuli tosiaan vedettyä koko lähetys väärällä nimellä tämä. Mistäköhän tämä Boris eksyi sekaan... 🙄 Pahoittelut tästä, korjataan seuraavaan otteluun. #liigacup

HJK-kannattajat

@HJKkannattajat
@veljaengstrom
Se nimi on Bojan Radulović ei Boris

Illalla Helmarien ottelussa Ranskan jalkapalloliitto teki melkoisen mokan, kun se soitti Albanian kansallislaulun Maamme-laulun sijaan. Ranskan jalkapalloliitto pyysi virhettään anteeksi ottelun jälkeen.

Engström kertoi Twitterissä, ettei tilanne mennyt ihan putkeen hänenkään kohdalla. Engström ei huomannut, että Maamme-laulun sijaan ämyreistä kuului Albanian kansallislaulu.

Päivän kruunasi lopulta vielä liukastuminen kotipihassa. Engström suhtautui kuitenkin oikeaoppisesti huumorilla päiväänsä ilmoittaen kömmähdyksistään ja kysyen ”mites muiden keskiviikko sujui?”

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Velja Engström

@veljaengstrom
Pelaajan kutsuminen väärällä nimellä läpi ottelun ✅

Albanian kansallislaulun soittamisen Maamme-laulun sijaan missaaminen suorassa lähetyksessä ✅

Oikein kunnon liukastumisen kotipihaan päästyä ✅

Mites muiden keskiviikko sujui?
🇫🇮🇦🇱 #Helmarit