Sergio Ramos ja Neymar harkitsevat PSG:stä lähtemistä kuluvan kauden jälkeen, kertoo AS.

PSG on parhaillaan todellisessa myllerryksessä. Kannattajat ovat hyvin pettyneitä joukkueensa peliesityksiin ja ovat julkisesti vaatineet potkuja seurajohdon jäsenille.

Maanantaiaamuna PSG:n kotistadionin ja harjoituskeskuksen seiniin oli ilmestynyt seurajohtoa kritisoivia graffiteja. PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfin ja urheilutoimenjohtaja Leonardon vaaditaan poistuvan seurasta. Lue lisää täältä.

Sunnuntaina PSG:n kannattajat vihelsivät muun muassa Leo Messille ja Neymarille joka kerta, kun he koskivat palloon.

[readmore from=PSG]

Viime viikolla ranskalaismedia uutisoi siitä, miten PSG ei asettuisi vastaan, jos Neymar päättäisi jättää seuran kesällä. PSG:n kannattajat ovat pettyneitä Neymarin peliesitykseen ja siihen, miten heikosti hän on pelannut tällä kaudella verrattaessa pelaajan suorastaan valtavaan palkkaan.

AS:n mukaan Neymarin lisäksi Ramos oli pettynyt siihen, miten kannattajat kohtelivat pelaajia sunnuntaisessa Bordeaux-ottelussa. Ramosin sopimus PSG:n kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta se saatetaan purkaa jatkuvien loukkaantumisongelmien vuoksi. PSG on pettynyt siihen, miten pitkään Ramos on ollut sairastuvalla kauden aikana. Ramos on pelannut vain viidessä ottelussa.

Messin on sen sijaan määrä jäädä PSG:hen. Messin sopimus PSG:n kanssa kestää vielä ensi kauden ja lehden mukaan hän aikoo kunnioittaa sitä.