Tanskan jalkapalloliitto tiedotti, ettei Christian Eriksen liity muiden pelaajien tapaan maajoukkueen mukaan maanantaina.

Eriksen antoi positiivisen koronatestituloksen ja on toistaiseksi karanteenissa Englannissa.

Eriksen kutsuttiin hiljattain mukaan Tanskan A-maajoukkueeseen ensimmäistä kertaa sitten viime kesän, kun hänen sydämensä pysähtyi Tanskan ja Huuhkajien välisessä EM-kisaottelussa. Eriksen oli lopulta sivussa pelikentiltä yli puolen vuoden ajan.

Tanskan jalkapalloliitto ilmoitti toivovansa Eriksenin voivan liittyä maajoukkueen matkaan myöhemmin tällä viikolla antaessaan negatiivisen testituloksen. Tanska kohtaa maaliskuun maajoukkuetauolla harjoitusotteluissa Hollannin ja Serbian.

Eriksenille asennettiin kesällä sydämentahdistin. Internazionale päätyi purkamaan Eriksenin sopimuksen joulukuussa, sillä Italiassa ei saa pelata sydämentahdistimen kanssa. Eriksen siirtyi tammi-helmikuun vaihteessa vapaana agenttina Brentfordin riveihin. Eriksen on päässyt kentälle kolmessa sarjaottelussa, joissa on syntynyt yhteensä yksi maalisyöttö.

Eriksen on pelannut komealla urallaan 109 A-maaottelua Tanskan paidassa. Hän on tehnyt 36 maalia maajoukkueessa.