Huuhkajien Espanjan leirille lentäneessä maajoukkueessa oli potentiaalisesti viisi ensiesiintymistään Suomen A-maajoukkueessa vartovaa pelaajaa, mutta nyt tuo määrä on pudonnut neljään. Ensimmäistä kertaa A-maajoukkueeseen kutsutun puolustajan Richard Jensenin debyytti saa odottaa, sillä loukkaantuminen estää pelaamisen otteluissa Islantia ja Slovakiaa vastaan.

Jensen sai viikonloppuna pelatussa Roda JC:n ja Jong PSV:n välisessä pelissä iskun kasvoihinsa. Hän kävi maanantaina kuvauksissa, joissa selvisi, että topparin nenä on murtunut. Niinpä harjoitusleiri katkesi heti alkuunsa ja Jensen lensi tiistaiaamuna takaisin Hollantiin toipumaan.

Suomen joukkuetta ei ainakaan toistaiseksi täydennetä, vaan vahvuus maaliskuun maaotteluissa on kolme maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa. Potentiaalisia debytantteja ryhmässä ovat nyt Miska Ylitolva, Miro Tenho, Lucas Lingman ja Mikael Soisalo.

Jensenin loukkaantumisesta ja poisjäännistä tiedotettiin Palloliiton kotisivuilla.