Huippuvalmentaja paljastaa – sanoi Real Madridille kahdesti ei: ”Ammattimielessä se olisi tietysti ollut polun huipentuma”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoo, että hän oli viime vuonna jo hyväksynyt Real Madridin tarjouksen, mutta tuli lopulta toisiin ajatuksiin.

Madrid etsi viime keväänä seuraajaa Zinédine Zidanelle, joka oli jättämässä Los Blancosia toistamiseen muutaman vuoden sisällä. Allegri oli vapaana jätettyään Juventuksen vuonna 2019.

Italialaisluotsi kertoi GQ:n haastattelussa, että hän oli jo päässyt Madridin kanssa yhteisymmärrykseen, mutta hän päätyi lopulta palaamaan Juventukseen. Real Madrid taas palkkasi Allegrin maanmiehen Carlo Ancelottin, joka valmensi joukkuetta jo aiemmin vuosina 2013-2015.

– Olin jo tehnyt sopimuksen Real Madridin kanssa, kertoi Allegri Goalin mukaan.

– Sitten soitin aamulla seuran puheenjohtajalle ja sanoin hänelle, etten ole tulossa, koska olin valinnut Juventuksen. Hän kiitti minua. Minulla ei ole ollut epäilyksiä sen jälkeen, kun Juventus soitti minulle toukokuussa.

Allegri kertoi, että kyseessä oli jo toinen kerta hänen urallaan, kun hän sanoi Real Madridille ei.

– Ammattimielessä se (Real Madridin valmentaminen) olisi tietysti ollut polun huipentuma: AC Milan, Juve, Real.

– Mutta elämässä ei aina voi saada kaikkea, ja olen todella onnellinen, että sain valmentaa Milania neljä vuotta ja nyt olen kuudetta vuotta Juventuksen kaltaisessa seurassa.

– Sanoin Real Madridille kaksi kertaa ei. Ensimmäinen kerta oli, kun keskustelin Juven kanssa jatkosopimuksesta. Sanoin Real Madridin puheenjohtajalle, että olin jo antanut sanani [Juventuksen puheenjohtajalle] Andrea Agnellille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.