Huuhkajien debytantti piti Suomen esitystä ”aika heikkona” – huipputorjuntoja esittänyt Jesse Joronen näki myös hyviä puolia: ”Ei se silmää hivellyt”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat pelasi Islannin kanssa 1-1-tasapelin Murciassa, Espanjassa, lauantaina. Debyytin tehnyt toppari Miro Tenho ei ollut tyytyväinen Suomen pelaamiseen. Maalivahti Jesse Joronen piti tulosta tyydyttävänä.

HJK:ta edustava Tenho pelasi Suomen topparilinjassa lähes koko ottelun. Ensimmäistä kertaa Huuhkajien riveissä esiintynyt Tenho täytti paikkansa. Debyytistä jäi hyvät fiilikset, mutta joukkueen esityksessä oli toivomisen varaa.

– Aika heikko esitys meiltä. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla juoksimme paljon pallon perässä, eikä saatu omaa peliä kulkemaan.

– Toisella puoliajalla muutimme vähän ryhmitystä ja ehkä se vähän auttoi omaa pelaamista, että vähän se parani. Kokonaisvaltaisesti jäi kyllä aika paljon petrattavaa, Tenho analysoi ottelun jälkeen Huuhkajien videolla.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Suomen maalinsuulla vakuuttavasti pelannut Joronen piti tulosta hyvänä, vaikka peliesitys ei paras ollutkaan.

– Kyllä siinä meidän pallollisessa pelaamisessa oli haasteita. Onnistuimme ihan hyvin pitämään kiinni meidän perusperiaatteista puolustuksellisesti. Se on toki positiivista, mutta kyllä meidän täytyy tarkkaan katsoa klippejä huomenna, että saamme vietyä meidän omaa pelaamistamme eteenpäin. Tänään se ei välttämättä silmää hivellyt.

– Siitä huolimatta lähdemme jokaiseen peliin tekemään tulosta ja Islantia vastaan tasuri ei missään nimessä ole huono juttu, vaikka yritimme toki voittaa ja olisi siihen saumat ollut varmasti. Ihan hyvä tasuri, Joronen sanoi.

Joronen venyi pariin huipputorjuntaan Islantia vastaan. Torjunnat pitivät Suomen pelissä mukana ja Joronen nousi torjuntojensa myötä ehkäpä Huuhkajien suurimmaksi onnistujaksi.

– Ideaali peli on sellainen, ettei tule yhtään laukausta ja voitetaan tosi monella maalilla. Maalivahdille voitot kelpaavat, mutta kiva, että sai hommia. Kiva, että saa töitä ja saa olla pelissä mukana koko ajan, Joronen sanoi.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.