Internazionale voitti tiistaina Anfieldilla Liverpoolin 1-0, mutta putosi silti jatkosta Mestarien liigassa yhteismaalein 1-2. Yksi otteluparin ratkaisuhetkistä oli varmasti Alexis Sánchezin ulosajo toisella keltaisella vain hetkeä Interin maalin jälkeen.

Englantilaismedian asiantuntijavieraista Arsène Wenger, Thierry Henry ja Peter Schmeichel olivat vahvasti sitä mieltä, että varoitus oli tilanteesta liian kova ja väärä tuomio, ja chileläisen olisi pitänyt saada jatkaa kentällä. Italialaismedia ei kuitenkaan näiden futislegendojen linjoilla ollut, vaan syytti Interin putoamisesta erotuomarin sijaan Sánchezia.

Kaikki Italian suurimmat jalkapallolehdet Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport ja Tuttosport nimesivät Sánchezin Interin huonoimmaksi pelaajaksi tiistaina. Gazzetta ja Tuttosport antoivat chileläiselle arvosanaksi 4/10 ja Corriere dello Sport vain hieman paremman 4,5.

Kaikki lehdet olivat myös tekstissään samoilla linjoilla. Sánchezin toimintaa pidettiin harkitsemattona ja rikettä tilanteessa hyödyttömänä. Lehtien mielestä Sánchezin ulosajo pani pisteen Interin haaveille jatkopaikasta.

Lähde: Football-Italia

⭐Milano Interista⭐

@milanointerist
Pagelle #LiverpoolInter
Lautaro 🔝
Sanchez ❌