”Meidän pitää olla realistisia. Euroopassa on kymmenen Juventusta parempaa joukkuetta. Se ei ole häpeä, vaan fakta.” Näin totesi päävalmentaja Massimiliano Allegri pelin jälkeisissä kommenteissaan Juventuksen pudottua Mestarien liigan neljännesvälierissä Villarrealia vastaan.

Allegrin mielestä Juventus onnistui pelisuunnitelmassaan, joukkue pelasi hyvin eikä kautta voi luonnehtia epäonnistumiseksi. Juventuksen puolustaja Danilo oli kuitenkin omissa kommenteissaan eri linjoilla ja sanoi, että putoamista on pyydettävä anteeksi.

– Meidän täytyy ottaa oppia tästä, sillä kilpaillessa korkeimmalla tasolla täytyy pysyä keskittyneinä aivan loppuun asti. Olimme liian epätasapainoisia hyökätessämme, ja Villarreal rankaisi meitä siitä, Danilo totesi.

[readmore from=Mestarien-liiga]

– Me teimme virheitä. Meidän täytyy parantaa ja jatkaa päivittäistä työntekoa, sillä ero syntyy pienistä yksityiskohdista.

– On vaikeaa ymmärtää, mitä juuri tapahtui. Voimme vain pyytää kaikilta anteeksi ja ottaa tästä oppia tulevaisuuteen, sillä tämä oli arvokasta oppia Mestarien liigaan.

Lähde: Football-Italia