Joel Pohjanpalo osui tänään lauantaina pitkästä aikaa maalipuiden väliin, kun Rizespor kohtasi kotikentällään Giresunsporin.

Pohjanpalo vei Rizesporin johtoon jo 14. peliminuutilla. Suomalaiskärki irtaantui merkkaajastaan kulmapotkutilanteessa ja syöksypuski pallon maaliin. Osuma oli Jollelle kauden yhdeksäs. Samalla hän katkaisi viiden ottelun maalittoman putkensa.

Pohjanpalon maali jäi Rizesporille laihaksi lohduksi, sillä Giresunspor nousi lopulta rinnalle ja ohi Chiquinhon ja Hamidou Traoren osumilla.

Rizespor on pelannut nyt jo kuusi ottelua putkeen voitoitta ja joukkueen putoaminen sarjaporrasta alemmas alkaa näyttää hyvin todennäköiseltä. Sarjan toiseksi viimeisenä olevan Rizesporin piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on venähtänyt jo yhdeksään pisteeseen, kun kymmenen ottelukierrosta on jäljellä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.