Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosat pelattiin torstaina.

Keskiviikkona ehdittiin pelaamaan kahden otteluparin avausosat. Lyon voitti vieraissa Porton 1-0. Eintracht Frankfurt sen sijaan kukisti Betisin Villamarínilla 2-1.

Lukas Hradeckýn Bayer Leverkusen otti mittaa italialaisesta Atalantasta. Huuhkajat-vahti oli tuttuun tapaan joukkueensa avauskokoonpanossa.

Atalanta voitti ottelun 3-2. Ensimmäisen 23 minuutin aikana nähtiin peräti kolme maalia. Charles Aránguiz vei Leverkusenin johtoon 11. minuutilla, mutta Ruslan Malinovskyi ja Luis Muriel käänsivät ottelun päälaelleen minuuteissa. Muriel iski myös joukkueensa kolmannen maalin toisen jakson alussa. Moussa Diaby teki loppulukemat 3-2:een tunnin kohdalla.

Glen Kamara oli niin ikään Rangersin avauskokoonpanossa, kun skotlantilaisjätti kukisti Belgradin Punaisen tähden tyylipuhtaasti 3-0. Kamara pelasi ottelussa täydet minuutit. Alfredo Morelos onnistui tuttuun maalinteossa viimeisteltyään joukkueensa toisen maalin.

Barcelona ja Galatasaray jäivät sen sijaan maalittomaan tasapeliin Camp Noulla. Sevilla voitti West Hamin Pizjuánilla 1-0.

Otteluparien toiset osat pelataan ensi viikon torstaina.