Mario Balotelli paljasti: Tästä syystä hän ei pelaa Italian huippuseurassa – ”Muuten olisin pelannut siellä jo kymmenen vuotta”

© Kuva: Getty Images

Mario Balotelli pelaa kuluvan kauden Turkin pääsarjassa. Hän edustaa kesään 2024 kestävällä sopimuksella Demirsporia.

31-vuotias Balotelli on viimeistellyt kuluvalla kaudella 11 maalia Turkin pääsarjassa. Niin ikään Turkissa pelaava Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo on onnistunut 12 kertaa maalinteossa. Pohjanpalo edustaa Çaykur Rizesporia.

Balotelli oli tammikuun lopussa Italian A-maajoukkueen mukana pitkästä aikaa, mutta häntä ei valittu maaliskuun MM-jatkokarsintaotteluihin.

DAZN haastatteli Balotellia. Balotellilta kysyttiin, uskooko hän palaavansa jossain vaiheessa kotimaahansa. Balotelli ei usko enää pelaavansa Italiassa, vaikka haluaisikin edustaa Napolia. Balotellin mielestä Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on syy siihen, miksei hän pelaa Napolissa.

– Näen vaikeasti toteutettavana sen, että pelaisin vielä jonain päivänä italialaisessa seurassa. Pelaisinko Napolissa? Sitä on kysyttävä De Laurentiisilta. Jos se ei olisi hänestä kiinni, olisin pelannut Napolissa jo kymmenen vuoden ajan. Olen ollut aina rakastunut Napoliin. Tyttäreni syntyi siellä. Olen sanonut sen myös Mino Raiolalle, Balotelli muistutti viitaten agenttiinsa.

Balotelli muistetaan parhaiten muun muassa Internazionalesta, AC Milanista ja Manchester Citystä. Hän on edustanut myös Liverpoolin ja Marseillen kaltaisia seuroja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.