Real Madrid ja PSG iskevät yhteen keskiviikkoiltana Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

PSG voitti helmikuussa Pariisissa pelatun avausosan Kylian Mbappén maalilla 1-0.

PSG-tähti Neymar käväisi tiistaina lehdistötilaisuudessa Bernabéulla.

Neymarin maajoukkuetoveri Casemiro on sivussa ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi. Real Madridille menetys on valtava. Myös Neymar tiedostaa sen.

– Ottelusta ei tule meille helppoa siitä huolimatta. Real Madridilla on valtavasti laatupelaajia. Minulle Casemiro on paras pelipaikallaan. Real Madridilla tulee häntä ikävä, mutta meille se on samantekevä. Meidän on pelattava omaa peliämme ja voitettava. Real Madrid on tottunut pelaamaan Casemiron kanssa, joten meille on parempi, ettei hän pelaa.

Neymar on edustanut PSG:tä noin neljän ja puolen vuoden ajan. Hän on ollut toistuvasti loukkaantuneena, kun Mestarien liigan pudotuspelit ovat käynnistyneet. Nyt hän on viimein pelikunnossa.

– Olen jo unohtanut sen. On sääli jäädä sivuun suurista otteluista. Se teki minut aina surulliseksi. Nyt olen palannut pelikentille ja pelaan tärkeässä ottelussa. Olemme valmiita. Kohtaamme huippuseuran, jolla on useita maailmanluokan pelaajia.

Bernabéu on tuttu stadion Neymarille.

– Minulla on Bernabéulta hyviä muistoja. Täällä olen tehnyt maaleja, syöttänyt niitä ja pelannut loistavia otteluita. Tällä stadionilla on uskomaton historia. Bernabéulla pelaaminen on kunnia minulle ja kaikille muillekin.