Brasilialaislegenda Ronaldinho ei ymmärrä Paris Saint-Germainin kannattajia, jotka buuaavat ja viheltävät hänen entiselle joukkuekaverilleen Lionel Messille.

Ronaldinho, 42, vietti PSG:ssä kaksi kautta, kunnes hän siirtyi kesällä 2003 Barcelonaan, jossa Messi, 34, on seurahistorian paras maalintekijä.

Viime kesänä Messi joutui jättämään Barcelonan ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan, koska talousvaikeuksista kärsivä seura ei kyennyt rekisteröimään hänen uutta sopimustaan. Argentiinalaistähti sai odotetusti valtavan vastaanoton uudessa seurassaan, mutta hänen uransa PSG:ssä ei ole lähtenyt sellaiseen lentoon kuin monet odottivat.

Messi on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen 11, mutta PSG:n fanit odottavat häneltä vieltä parempia otteita ja enemmän tehoja. Pariisilaiskannattajat ovat osoittaneet mieltään seitsemänkertaista Ballon d’Or -voittajaa vastaan sen jälkeen, kun PSG putosi Mestarien liigasta neljännesvälierissä

Ronaldinhon mielestä on täysin järjetöntä, että PSG:n kannattajat viheltävät pelaajalle, jota monet pitävät kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana.

– Messillä on vaikeaa, koska hän siirtyi PSG:hen pelattuaan monta vuotta täysin erilaista jalkapalloa seurasa, joka on aina pelannut samalla tavalla, kommentoi brassilegenda AS:lle.

– Hän vain ei ole sopeutunut, mutta kaikki muu tulee luonnostaan. Se on normaalia. Hän vain tarvitsee aikaa.

– En ymmärrä [buuauksia]. Jos te vihellätte Messille, mitään ei ole jäljellä! Jos te vihellätte maailman parhaalle, niin kenelle te taputatte? En ymmärrä sitä.