Italian Serie A: n mestaruustaistosta ei jännitteitä juuri puutu. Scudettoa jahtaa käytännössä vielä kolme seuraa, eivätkä kaikki ole laskeneet nelospaikan Juventustakaan vielä ulos. Torinoilaisten takamatka kärkeen on kuitenkin ennen sunnuntain otteluita kahdeksan pisteen mittainen, siinä missä Internazionalen, Napolin ja AC Milanin marginaalit ovat huomattavasti pienempiä.

Internazionale palasi odotetusti piikkipaikalle perjantaina, murjottuaan sarjajumbo Salernitanan kotonaan 5-0. Suurta turvallisuudentunnetta isokaan voitto ei silti tuo; kärkijoukkue vaihtunee sunnuntaina jälleen.

Suomen aikaa kello 21.45 alkavassa supermatsissa Napoli isännöi Stadio Diego Armando Maradonalla AC Milania, ja kumpikin joukkueista on vain pisteen päässä Internazionalesta.

AC Milan

@acmilan
Ready to move heaven and earth 🗻
#NapoliMilan #SempreMilan

Juventus pelaa oman sunnuntaimatsinsa jo muutamaa tuntia aiemmin, ja nousee lähemmäs palkintokoroketta, mikäli onnistuu kaatamaan 15. sijalla olevan Spezian kotonaan.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
🔙 𝙾𝚗 𝚑𝚘𝚖𝚎 𝚝𝚞𝚛𝚏!
🇮🇹 @SerieA_EN
🆚 @acspezia_en
🏟 Allianz Stadium
⏰ 18:00 CET
📲 #JuveSpezia