Huuhkajien Lukas Hradecky ja Glen Kamara olivat tositoimissa viheriöllä torstaina, kun Eurooppa-liigassa ratkaistiin jatkopaikkoja puolivälieriin. Hradeckyn edustaman Leverkusenin ilta päättyi pettymykseen, mutta Kamaran edustama Rangers puolestaan eteni jatkoon.

Leverkusenin ja Atalantan välinen toinen osaottelu päättyi saksalaisten kovasta painostuksesta huolimatta lopulta italialaisten 1-0 voittoon. Atalanta iski voitto-osuman kamppailun lisäajalla vastahyökkäyksen päätteeksi. Näin ollen Atalanta eteni jatkoon yhteismaalein 4-2.

Rangers puolestaan eteni jatkoon yhteismaalein 4-2. Sillä oli turvallinen johtoasema avausosan (3-0 kotivoitto) jälkeen Belgradin Punaista tähteä vastaan. Toinen osaottelu päättyi lopulta lukemiin 2-1 belgradilaisten hyväksi.

Kamara pelasi koko pelin ja oli alustamassa Rangersin osumaa toisella jaksolla. Keskikenttäpelaaja nappasi myös lisäajalla keltaisen kortin rikottuaan kotijoukkueen pelaajaa, josta aiheutui lopulta rangaistuspotku.