Legendaarinen Andrea Pirlo on kertonut lupsakan kertomuksen AC Milanin yhteishengestä ja siitä, millainen joukkuekaveri Gennaro Gattuso oli. Pirlon muistelot ovat tulleet esiin Juventuksen All Or Nothing -dokumenttisarjassa.

Pirlo kertoi anekdoottinsa Italian Supercupin yhteydessä tammikuussa 2021. Tuolloin Pirlo ja Gattuso valmensivat ottelussa pelanneita joukkueita. Muistoissa hän palasi kuitenkin vuosiin 2001-2011, jolloin kaksikko pelasi yhdessä AC Milanissa.

– Löimme kerran vetoa… Tiedättehän ne etanat, sellaiset, joilla ei ole kotiloa, ne näin isot?

– Sanoimme: ”Hei Rinos, jos syöt tämän, saat 10 000 euroa. Me keräämme rahat kokoon ja sinä voit lahjoittaa ne varastotyöntekijöille”.

– Hän otti etanan, nielaisi sen, mutta me emme antaneet hänelle mitään. Hän halusi tappaa meidät kaikki, Pirlo tarinoi.

Gattuso tunnettiin temperamenttisena pelaajana kentällä, mutta temperamentti oli selkeästi esillä myös joukkueiden yhteisissä kokoontumisissa.

– Aina, kun Gattuso puhui pöydässä, muista pöydistä kuului ”shhhh”. Hän raivostui, nousi ylös ja alkoi hakata jotakuta, Pirlo lisäsi.

Pirlo ja Gattuso voittivat Milanissa yhdessä muun muassa kaksi Mestarien liigaa ja kaksi Serie A -titteliä. Pelaajaurien päätyttyä molemmat ovat hakeneet askeliaan valmentajamaailmassa.

Lähde: Daily Mail