Romelu Lukaku siirtyi viime kesänä Internazionalesta Chelseaan noin 113 miljoonalla eurolla.

Belgialaiskärki on ollut kenties koko valioliigakauden suurin floppi. Hän ei ole missään vaiheessa sopeutunut Thomas Tuchelin joukkueeseen ja menetti vuodenvaihteessa selvän avauskokoonpanon paikkansa.

37 ottelussa on syntynyt yhteensä vain 12 maalia.

Pelaajaurallaan Chelseaa seitsemän vuoden ajan edustaneen Joe Colen mielestä Lukakulla on loppukausi aikaa pelastaa Chelsea-uransa.

– Lukakulla on kuusi viikkoa aikaa pelastaa Chelsea-uransa. Katsokaa esimerkiksi Timo Werneriä. Kun hän ei onnistu maalinteossa, tekee hän silti jotain muuta ollakseen hyödyllinen pelaaja. Nyt Lukaku epäonnistui täysin saatuaan mahdollisuuden. Hän teki kaiken väärin, Cole totesi Telegraphille.

– Lukakun pitäisi olla suuttunut itselleen, koska hän on tuota parempi. Lukakun on päästävä parempaan iskuun. Hänen on palattava entiselleen. Kun asiat eivät suju, on sitä vaikea kääntää päälaelleen. Ihmiset näkivät Lukakun puuttuvana palana Chelsean palapelissä, mutta hän ei ole onnistunut. Miten paljon hän haluaa pelastaa Chelsea-uransa, Cole kysyi.

Italialaismedian mukaan Lukaku haluaisi palata kesällä Interiin. Hän on tiettävästi jatkuvasti yhteydessä entisten joukkuetovereidensa kanssa ja on kertonut Interin seurajohdolle olevansa valmis merkittävään palkanpudotukseen, jotta paluu voisi toteutua.