HJK vahvistaa: Perparim Hetemaj palaa Veikkausliigaan

© Kuva: Getty Images

MTV Urheilu kertoi tiistaina, että HJK saa jo tällä viikolla merkittävän vahvistuksen, kun italialaisen Regginan kanssa sopimuksensa purkanut pitkäaikainen Huuhkajien pelaaja Perparim Hetemaj palaa Suomeen. MTV:n uutinen löytyy täältä.

HJK on vahvistanut Hetemajn liittymisen joukkueeseensa medialle lähettämässään sähköpostissa torstaiseen haastattelutilaisuuteen liittyen. Tilaisuudessa on määrä julkistaa Hetemajn sopimus. Viesti kuuluu lyhykäisyydessään näin:

– Ympyrä sulkeutuu. HJK:n oma kasvatti Perparim Hetemaj palaa 16 vuoden kierrokselta kotiin ja Klubiin.

35-vuotias Hetemaj on pelannut Veikkausliigaa viimeksi kaudella 2006, 16 vuotta sitten. Hän pelasi vuosina 2005 ja 2006 HJK:ssa yhteensä 33 sarjaottelua ennen kuin lähti pitkälle kierrokselle ulkomaille. Noissa peleissä syntyi myös yksi maali.

Hetemajn kansainvälinen ura ulkomailla alkoi Kreikassa. Välillä hän teki lyhyen piipahduksen Hollantiin, mutta helmikuusta 2010 lähtien hän on pelannut Italiassa. Nyt vyöllä on peräti 300 ottelua Serie A:ssa ja 67 Serie B:ssä. Hetemaj pelasi urallaan myös 49 A-maaottelua Huuhkajissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.