Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte on ärsyyntynyt huhuista, jotka vievät häntä Paris Saint-Germainin peräsimeen.

Italialais- ja ranskalaislähteet ovat viime päivinä uutisoineet, että hän olisi kiinnostunut siirtymään PSG:n päävalmentajaksi.

Conte nimitettiin Tottenhamin käskyttäjäksi viime marraskuussa 18 kuukauden sopimuksella, joka sisältää option yhdestä lisäkaudesta. Italialaisvalmentajan tulevaisuudesta on kuitenkin käyty paljon keskustelua läpi kauden. Telegraphin mukaan Conte tekee päätöksen tulevaisuudestaan sen perusteella, pystyykö Tottenham tarjoamaan hänelle riittävän hyvät mahdollisuudet kilpailla pokaaleista.

Tottenham on tällä hetkellä kaukana Valioliigan kirkkaimmasta kärjestä, kun taas PSG on Ranskan ylivoimainen mestarisuosikki joka kaudella, ja sen päätavoitteena pidetään ensisijaisesti Mestarien liigan voittamista.

Conte oli lehdistötilaisuudessaan otettu siitä, että hänet on yhdistetty yhteen Euroopan suurimmista seuroista, mutta italialaisluotsin mukaan väitteet hänen siirtohaluistaan ovat palturia.

– Tietysti minusta on hyvä asia, että muut seurat arvostavat työtäni. Se on oma asiansa. Mutta totuus on se, etten pidä siitä, kun ihmiset yrittävät keksiä uutisia vain synnyttääkseen puhetta ja luodakseen ongelmia, kommentoi Conte Sky Sportsin mukaan.

– Se ei ole oikein tai reilua minua, kyseisiä seuroja tai pelaajiani kohtaan. Se ei ole reilua myöskään sen takia, että me olemme todella keskittyneitä näihin viiteen viimeiseen otteluun saadaksemme fantastisen tuloksen aikaiseksi.

– Jalkapallon parissa työskentelevät ihmiset – pelaajat ja managerit – tietävät todella hyvin, että tässä vaiheessa kautta rupeaa liikkumaan paljon valeuutisia.