Lauantai-iltapäivän HJK-Inter -ottelussa nähtiin odotettu hetki toisen puoliajan alkaessa, kun Perparim Hetemaj vaihdettiin kentälle raikuvien suosionosoitusten saattelemana. Vastikään sopimuksen HJK:n kanssa solminut Hetemaj palasi näin Veikkausliigaan 16 vuoden tauon jälkeen.

Hetemajn paluuottelusta tuli kuitenkin ankea, sillä vierasjoukkue Inter teki toisella puoliajalla peräti kolme maalia ja voitti pelin rökälelukemin maalein 4-1. Ennen tätä päivää HJK oli voittanut kaikki kolme sarjaotteluaan maalein 1-0, joten se kärsi nyt sekä ensimmäisen tappionsa että kauden ensimmäiset takaiskumaalinsa.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Tervetuloa takaisin Veikkausliigaan, @Perpa56 👏👏👏

#veikkausliiga #tervetuloatakaisin

Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet tekivät yhden maalin. Ensin Petteri Forsell mursi alakulmavedollaan HJK-vahti Connor Hazardin nollataian, ja sitten Casper Terho tasoitti numeroiksi 1-1 kauniilla vasemman jalan ylänurkkalaukauksella.

MAALI ⚽️

@hjkhelsinki tulee takaisin rinnalle!

Casper Terhon kauden toinen maali.

#veikkausliiga #tunnustaväriä
#HJKINT

Toisella puoliajalla Inter karkasi. Ensin espanjalainen David Haro puski pompun kautta numeroiksi 1-2 ensimmäisellä Inter-maalillaan. Sitten Benjamin Källman muutti rankkarista lukemiksi 1-3. Pilkku tuomittiin juuri Källmanin itsensä kaatamisesta.

Kaunein oli Matias Tammisen viimeistelemä 1-4-osuma. Hazard oli hieman ulkona maaliltaan, joten Tamminen hyödynsi tilanteen ja yllätti maalivahdin kaukolaukauksellaan täysin.

MAALI ⚽️

Iltapäivän kaunein oli vielä tulematta⚘

Matias Tamminen tyylittelee taululle nyt jo lukemat HJK 1 - @FCInterTurku 4.

#HJKINT

Interin tehokkuus oli murskaavaa, sillä se teki maalin kaikilla neljällä laukauksellaan maalia kohti. Connor Hazardille ei siis tilastoitu yhtään torjuntaa. Virkaveli Walter Viitala torjui Interin maalilla kuusi kertaa.

Yhden maalipaikan pelin lopussa sai myös Perparim Hetemaj, mutta hänen puskunsa suuntautui yli maalin.

HJK:n tappion myötä sarjan ainoa puhtaan pelin joukkue on nyt KuPS.