Kokenutta keskuspuolustajaa Pauli Kuusijärveä ei ole Veikkausliigassa nähty enää sitten kauden 2017. Kuusijärvellä on takana kaikkiaan 85 Veikkausliigassa pelattua peliä Hongan, Hakan ja HIFK:n peliasuissa pelattuna, mutta tänään alkoi miehen viides perättäinen kausi korkeintaan Ykkösessä.

Kuusijärvi pelasi HIFK:ssa vielä kauden 2018 Ykkösessä, mutta siirtyi kaudeksi 2019 Kakkosen Gnistaniin. Kausi päättyi nousuun, joten vuoden 2020 hän pelasi Gnistanissa Ykköstä. Nykyiseen seuraansa PK-35:een Kuusijärvi siirtyi kaudeksi 2021, ja tänään Ykkösen avauskierroksella vastassa oli vanha seura Gnistan.

Kuusijärvellä on tätä nykyä ikää jo 36 vuotta, mutta taidot ja peli-ilo ovat ehdottomasti tallella. Ykkösen avauskierros tarjosi katsojille paljon hienoja maaleja, mutta kenties kaikkein hienoimmasta suorituksesta vastasi topparikonkari Kuusijärvi.

[readmore from=Ykkönen]

Kuusijärvi oli jo menettää pallon häntä taklaamaan tulleelle Gnistanin pelaajalle, mutta taisteli pallon tahdonvoimalla mukaansa maassa maatessaankin. Kun hän nousi ylös, oli vastaan tulossa jo seuraava Kipinän pelaaja, mutta Kuusijärvi väisti pallonriiston upealla pyörähdyksellä. Itseluottamus oli selvästi tapissaan.

– Taistelun ja tätä nykyä myös taidon perikuva – tästä olisi Zizoukin ylpeä, Ykkösen Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Tällaisilla otteilla kansaa on oivaa houkutella katsomoon, joskin Oulunkylässä pelatussa paikallisottelussa oli jo tänään mukavasti kansaa lehtereillä. Paikallisottelu Gnistan-PK-35 päättyi 1-1-tasalukemiin. Kuusijärvi pelasi PK-35:n alakerrassa täydet minuutit.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Pauli Kuusijärvi. Taistelun ja tätä nykyä myös taidon perikuva - tästä olisi Zizoukin ylpeä! 😍

@PK35_Miehet #Ykkönen

PK-35 Miehet

@PK35_Miehet
Hyvät naiset ja herrat, Pauli Kuusijärvi! ❤️🖤🔥

#Punamusta // #Ykkönen