Mauricio Pochettinon on määrä poistua PSG:n päävalmentajan paikalta kuluvan kauden jälkeen.

Pochettinon sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta PSG:n seurajohto on pettynyt argentiinalaisluotsin työhön ja seura aikoo antaa hänelle potkut. Se on ollut julkinen salaisuus jo muutaman kuukauden ajan. Pochettino ei ole onnellinen Pariisissa ja haluaa itsekin jättää seuran kauden jälkeen.

Pariisilaislehti Le Parisienin mukaan Zinédine Zidane on edelleen PSG:n seurajohdon ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi. Zidane unelmoi Ranskan A-maajoukkueen päävalmentajan paikasta, mutta saattaa siitä huolimatta napata PSG-pestin itselleen.

Lehden mukaan Zidane haluaa palata valmentamisen pariin ja olisi jo tiedustellut valmentajaryhmänsä jäseniltä, olisivatko he halukkaita siirtymään hänen kanssaan PSG:hen.

Le Parisienin mukaan Zidane on PSG:n todennäköisin uusi valmentaja.

Zidane jätti Real Madridin vajaa vuosi sitten. Hän voitti Real Madridissa kahdesti La Ligan mestaruuden ja kolmesti Mestarien liigan.