Manchester Cityn kapteeni ja keskikenttäpelaaja Fernandinho yllätti tiistaina managerinsa Pep Guardiolan, kun hän ilmoitti lehdistötilaisuudessa, että aikoo jättää seuran tämän kauden jälkeen.

Brasilialaiskonkari on edustanut Cityä kesästä 2013 lähtien ja voittanut manchesteriläisseurassa yli kymmenen pokaalia. Fernandinhon, 36, ja Cityn diili päättyy kuitenkin tähän kauteen.

Fernandinholta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, aikooko hän solmia uuden jatkosopimuksen.

– En usko. Haluan pelata. Aion palata Brasiliaan. Tein päätöksen perheeni kanssa, joka on tärkein asia minulle, sanoi City-kippari.

Guardiolalta kysyttiin Fernandinhon lähtöaikeista hänen omassa lehdistötilaisuudessaan, ja espanjalaismanageri myönsi, että hän kuuli aiheesta ensimmäistä kertaa.

– Ai. En tiennyt siitä. Sinä kerroit tämän uutisen minulle. En tiennyt siitä.

– Hän on niin tärkeä minulle, mutta minä puhun [tästä] hänen kanssaan.

– Tämä tuli yllätyksenä minulle. En tiennyt tästä.

– Huomenna pelaamme hänen puolestaan. Yritämme pelata huomenna hänen puolestaan ja antaa hänelle parhaat mahdolliset läksiäiset pääsemällä Mestarien liigan välieriin ja sitten yritämme taas päästä jatkoon.

Manchester City kohtaa tänään, keskiviikkona, Atlético Madridin puolivälierien toisessa osaottelussa. City voitti avausosan kotikentällään 1-0.