Manchester Unitedin kapteeni Harry Maguiresta on tullut koko jalkapallomaailman – jopa seuran omien kannattajien – sylkykuppi.

Maguire, 29, siirtyi Manchesteriin kesällä 2019, kun United maksoi hänestä puolustajien maailmanennätyssumman, 87 miljoonaa euroa. Kuluvan kauden aikana Maguire on esiintynyt luvalla sanoen surkeasti, ja on ollut kaikkea muuta kuin hintalappunsa veroinen.

Englannin maajoukkuetoppari on saanut viime aikoina lokaa niskaansa käytännössä joka suunnasta. Manchesterilaisseuran kannattajat ovat täysin kypsiä hänen jatkuviin toilailuihinsa, jotka ovat johtaneet kauden aikana useisiin takaiskumaaleihin ja sitä kautta pistemenetyksiin. ”Maguiresta on päästävä eroon”, on monen United-kannattajan mielipide juuri tällä hetkellä.

Mirrorin mukaan Manchester Unitedissa tiedostetaan, ettei seura tulisi saamaan Maguiren myynnistä lähellekään sitä, mitä he hänestä maksoivat. Maguiren ”nolla-arvo” aiheuttaakin seuralle suuren ongelman.

Manchester United ei halua luopua jätti-investoinnistaan puoli-ilmaiseksi, jonka vuoksi hänen jatkonsa seurassa näyttää varsin todennäköiseltä. Maguiren sopimus ulottuu aina vuoteen 2025 saakka, ja se sisältää option lisävuodesta – sitä tosin tuskin aktivoidaan.