Napoli koki pääsiäismaanantaina pahan takaiskun, kun se menetti lisäajalla 1-0-johtonsa ottelussa AS Romaa vastaan. Napolilla on pelaamatta enää viisi ottelua, ja voiton menettäminen saattoi pudottaa sen Serie A:n mestaruustaistelusta. AC Milan on nyt neljä pistettä Napolia edellä, ja ottelun vähemmän pelannut Inter kaksi.

Kotijoukkue Napoli siirtyi pelissä 1-0-johtoon, kun Lorenzo Insigne ampui 11. minuutilla pallon rankkarista maaliin. Rankkari annettiin VAR-tarkistuksen jälkeen tilanteesta, jossa Roger Ibañez rikkoi Hirving Lozanoa.

Ottelussa luotiin lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta toista maalia saatiin odottaa aina lisäajalle asti. Roman hyökkäys vyöryi oikealta, ja päättyi Stephan El Shaarawyn tarkkaan alakulmalaukaukseen. Tammy Abraham antoi tasoitusmaaliin älykkään taaksepäin syötön kantapäällään.

[readmore from=Serie-A]

Molemmat joukkueet saivat myös ikäviä uutisia loukkaantumisista. Napolin Stanislav Lobotkalta taisi revähtää takareisilihas, ja Roman Nicolo Zaniolo taisi satuttaa nilkkaansa.

Roma taistelee edelleen Juventuksen kanssa Italian neljännestä Mestarien liiga -paikasta. 33 kierroksen jälkeen Juventus on Romaa viisi pistettä edellä.