Ralf Rangnick tietää: Manchester Unitedissa edessä täysi uudelleenrakennus – ”6-10 uutta pelaajaa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Seura on vasta kuudentena Valioliigan sarjataulukossa ja tällä hetkellä näyttää siltä, ettei se osallistu ensi kauden Mestarien liigaan.

Tiistaina Liverpool murskasi Manchester Unitedin Anfieldilla tyylipuhtaasti 4-0.

Manchester Unitedin väliaikaisvalmentaja Ralf Rangnick totesi ottelun jälkeen, että joukkueessa nähdään suuria muutoksia kuluvan kauden jälkeen. Rangnick jättää päävalmentajan pestin kauden päätyttyä ja siirtyy Manchester Unitedin seurajohtoon.

– Joukkue tarvitsee uudelleenrakennuksen. Ei välttämättä siksi, että joidenkin pelaajien olisi lähdettävä, vaan koska usealla pelaajalla päättyy sopimus kesällä. Mielestäni on selvää, että seuran on hankittava 6-10 uutta pelaajaa. Ennen heidän hankkimista sinun on tiedettävä, millaista jalkapalloa haluat pelata. Sitten ostat pelaajia, jotka sopivat pelitapaasi, Rangnick ohjeisti seurajohtoa.

Manchester Unitedin on määrä palkata Erik ten Hag uudeksi päävalmentajakseen. Neuvottelut ovat tiettävästi loppusuoralla ja sopimus julkaistaan pian.