Real Madridin raivoaminen Lontoossa ei ollut aivan entisaikojen arvoista – Carlo Ancelotti ei purnaa sääntömuutoksesta

© Kuva: Getty Images

Vierasmaalisääntö puhutti voimassa ollessaan paljon, ja puhetta riittää sen europeleistä poistumisen jälkeenkin. Mestarien liigan puolivälierän ensimmäinen osa Chelsean kotikentällä päättyi lukemiin 1-3. Sitä ajatellen ei olisi vaikea kuvitella, että Real Madridin Carlo Ancelotti kaipailisi vanhoja aikoja säännön suhteen.

– En ollenkaan. Me kunnioitamme sääntöjä sellaisina kuin ne ovat, italialainen sanoo toisen osaottelun alla.

– Nykyinen systeemi on tasapainolle suotuisa, ja me hyväksymme sen.

Los Blancosin raivo Stamford Bridgellä oli sitä luokkaa, ettei joukkueella tiistain toiseen osaan lähdettäessä suurta hätää olekaan, olivatpa säännöt jokseenkin millaiset tahansa. Ancelotti latelee kuitenkin perinteisen litanian.

– Ensimmäisen osan voitto voi olla vaarallinen asia, jos sen myötä kuvittelemme että iso osa työstä olisi jo tehty. Teimme paljon ensimmäisessä osaottelussa, ja huomenna meidän täytyy tehdä yhtä paljon.

Real Madrid – Chelsea tiistaina kello 22 Suomen aikaa alkaen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!