Suomen futislauantaissa on vietetty todellista hattutemppujen päivää. Simo Roiha teki TPS:lle Ykkösen kauden ensimmäisen hattutempun, ja kolmen maalin päivää vietti myös moni Kansallisen Liigan pelaaja sekä yksi Kakkosen pelaaja.

Kakkosen kauden ensimmäisestä hattutempusta vastasi vanhaan seuraansa SalPaan palannut Elmo Heinonen. Heinonen osui kolme kertaa, kun B-lohkon nousijasuosikki SalPa aloitti kautensa 4-2-kotivoitolla Ilves-Kissoista. Yhden maalin salolaisille teki Jazzista hankittu puolustaja Joonas Meura. Ilves-Kissojen 1-1-tasoituksen teki rankkarista Iranin entinen maajoukkuepelaaja Milad Zeneyedpour. Aleksi Sainion lisäajan kavennus toi laihaa lohtua.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Juha Tuuna

@JuhaTuuna

Juha Tuuna

@JuhaTuuna
Kiskon Batistuta TAAS ja 2-1. #Kakkonen
Kiskon Batistuta ja HATTUTEMPPU. #Kakkonen

Espoossa nähtiin Kakkosen tasolle varsin kelvollinen yleisömäärä, kun 450 katsojaa seurasi ottelua EPS-VJS. Kotijoukkue voitti pelin 1-0 Aleksi Hollmenin maalilla.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Espoon Palloseura

@EPSFootball
👉Kauden avaus Espoonlahdessa @MiestenK @EPSFootball @VJSMiehet
Paikalla 450 fania.

Espoon viihdyttävimmät ottelutapahtumat Espoonlahdessa 🌭
Boom👊

Jos et usko niin tuu tsekkaan.
La.14.5 klo 15.00 EPS-HJS 🤟

#tonnirikki #kakkonen #espoovoittaa #espooliikkuu #suomifutis

Kakkosen A-lohko alkoi tänä viikonloppuna vain yhdellä ottelulla, jossa KuPS Akatemia isännöi Kiffeniä. KuPS:n kakkosjoukkue juoksutti kentälle todella nimekkään miehistön, sillä avauskokoonpanossa pelasivat edustusjoukkueen pelaajista muun muassa huippumaalivahti Otso Virtanen, Venezuelan maajoukkuepuolustaja Daniel Carrillo, Union Berlin -laina Fabio Schneider ja kokenut liigapelaaja Felipe Aspegren.

Kiffen ei nimekästä joukkuetta säikähtänyt, vaan haki Kuopiosta 1-1-tuloksella tasapelipisteen. Samuli Heiska vei Kiffenin 79. minuutilla johtoon, mutta 17-vuotias Samuli Miettinen toi KuPS Akatemian lisäajalla tasoihin.

SuomiFutis on ennakoinut Kakkosen kautta 2022 kolmen jutun verran. Ulkona ovat jo näkökulmateksti Kakkosen suurimmista puheenaiheista, A-lohkon ennakko ja B-lohkon ennakko. Ensi viikon loppupuolella vuoroon tulee vielä C-lohkon ennakko.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 PELIPÄIVÄ!

⭐️ Akatemia hyökkää Kakkosen avauskierrokselle tällä kokoonpanolla!

⚽️ Veikkausliiga-joukkueesta mukana tänään ovat Otso Virtanen, Samuli ja Tony Miettinen, Fabio Schneider, Felipe Aspegren ja Daniel Carrillo!

🎟️ VAPAA SISÄÄNPÄÄSY!

#KuPS #Kakkonen #Banzai

Kansallisen Liigan neljäs kierros tarjosi hurjan määrän maaleja, sillä verkko heilui viidessä ottelussa kaikkiaan 27 kertaa, eli keskimäärin 5,4 kertaa per peli. Hattutemppuja naisten pääsarjan lauantai tarjosi kolme.

Karoliina Autio teki PK-35 Vantaalle kolme maalia, kun punamustat kaatoivat Ilveksen 5-2. KuPS:n tähtipelaajat Gentjana Rochi ja Lavidje Begolli saivat puolestaan jakaa knallin, kun molemmat tekivät NJS:ää vastaan hatullisen. Begollin hattuun voidaan tosin lisätä sulkakin, sillä hänen maalimääränsä oli jopa neljä. Begolli on tehnyt neljässä pelissä komeat yhdeksän maalia ja johtaa sarjan maalitilastoa.

Tasoero sarjan kärjen ja hännän välillä osoittautui todella suureksi, sillä mestaruutta puolustava KuPS voitti vieraissa sarjanousija NJS:n peräti 9-0. Varsin tylyt voittolukemat.

Toista kauttaan Kansallisessa Liigassa pelaava HPS oli todella lähellä komeaa päänahkaa, sillä se johti ottelua Åland Unitedia vastaan kolmeen otteeseen. Åland United nousi kuitenkin aina tasoihin, ja niin pisteet jaettiin maalein 3-3. Viimeisen maalin teki 89. minuutilla debyyttiotteluaan Kansallisessa Liigassa pelannut Jacqui Hand. Åland United värväsi Uuden-Seelannin maajoukkuehyökkääjän kolmen kuukauden sopimuksella viime viikolla.

Ilves Naiset

@IlvesNaiset
📺 Maalikooste: PK-35 Vantaa - Ilves 5-2 (3-1) ⎮ Kansallinen Liiga

2' 1-0 Autio Karoliina
26' 1-1 Tuominen Silja
37' 2-1 Forsblom Wilma
45+1' 3-1 Mankki Elina
49' 4-1 Autio Karoliina
75' 5-1 Autio Karoliina
90+3' 5-2 Määttä Sofia

🎥: @RuutuUrheilu
#ilves #kansallinenliiga

KuPS Naisten edustusjoukkue

@KuPSNaiset
💛🖤 Tehopelaajat NJS-voitossa: "Lavi" Begolli ⚽⚽⚽⚽ maalia ja ⭐⭐ Subway-tähteä, "Gentja" Rochi ⚽⚽⚽ maalia ja ⭐⭐⭐Subway-tähteä, Emmi Siren ⚽ maali sekä NJS 1 oma maali. Begolli johtaa liigan maalintekijätilastoa 9 osumallaan. Banzai!

#KuPS #KansallinenLiiga #Banzai

Panu Kekäle 🇫🇮🇪🇺🇺🇦🌳🌲

@PanuKekale
Lavidje Begolli, @KuPSNaiset:
tällä kaudella 4 ot., 9 maalia 🤩
Viime kaudella sama määrä koko kaudella pelaamissaan 23 ottelussa. On se kova! 💪 💛🖤
#KansallinenLiiga #KuPS

Subway Kansallinen Liiga

@KansallinenL
Neljäs ottelukierros on nyt takana! Olipahan tapahtumarikas lauantai.

Kaikkiaan kierros tarjosi peräti 27 maalia! ⚽

KuPS ja PK-35 Vantaa jatkavat puhtaalla pelillä edelleen sarjan kärjessä.

Oulussa FC Honka avasi pistetilinsä

#KansallinenLiiga #PeliYhdistääMeidät