Suomen futiskentillä hattutemppujen päivä – Kansallisessa Liigassa tylyt murskalukemat, KuPS Akatemia aloitti kauden Kakkosessa todella nimekkäällä kokoonpanolla

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Suomen futislauantaissa on vietetty todellista hattutemppujen päivää. Simo Roiha teki TPS:lle Ykkösen kauden ensimmäisen hattutempun, ja kolmen maalin päivää vietti myös moni Kansallisen Liigan pelaaja sekä yksi Kakkosen pelaaja.

Kakkosen kauden ensimmäisestä hattutempusta vastasi vanhaan seuraansa SalPaan palannut Elmo Heinonen. Heinonen osui kolme kertaa, kun B-lohkon nousijasuosikki SalPa aloitti kautensa 4-2-kotivoitolla Ilves-Kissoista. Yhden maalin salolaisille teki Jazzista hankittu puolustaja Joonas Meura. Ilves-Kissojen 1-1-tasoituksen teki rankkarista Iranin entinen maajoukkuepelaaja Milad Zeneyedpour. Aleksi Sainion lisäajan kavennus toi laihaa lohtua.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Espoossa nähtiin Kakkosen tasolle varsin kelvollinen yleisömäärä, kun 450 katsojaa seurasi ottelua EPS-VJS. Kotijoukkue voitti pelin 1-0 Aleksi Hollmenin maalilla.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Kakkosen A-lohko alkoi tänä viikonloppuna vain yhdellä ottelulla, jossa KuPS Akatemia isännöi Kiffeniä. KuPS:n kakkosjoukkue juoksutti kentälle todella nimekkään miehistön, sillä avauskokoonpanossa pelasivat edustusjoukkueen pelaajista muun muassa huippumaalivahti Otso Virtanen, Venezuelan maajoukkuepuolustaja Daniel Carrillo, Union Berlin -laina Fabio Schneider ja kokenut liigapelaaja Felipe Aspegren.

Kiffen ei nimekästä joukkuetta säikähtänyt, vaan haki Kuopiosta 1-1-tuloksella tasapelipisteen. Samuli Heiska vei Kiffenin 79. minuutilla johtoon, mutta 17-vuotias Samuli Miettinen toi KuPS Akatemian lisäajalla tasoihin.

SuomiFutis on ennakoinut Kakkosen kautta 2022 kolmen jutun verran. Ulkona ovat jo näkökulmateksti Kakkosen suurimmista puheenaiheista, A-lohkon ennakko ja B-lohkon ennakko. Ensi viikon loppupuolella vuoroon tulee vielä C-lohkon ennakko.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Kansallisen Liigan neljäs kierros tarjosi hurjan määrän maaleja, sillä verkko heilui viidessä ottelussa kaikkiaan 27 kertaa, eli keskimäärin 5,4 kertaa per peli. Hattutemppuja naisten pääsarjan lauantai tarjosi kolme.

Karoliina Autio teki PK-35 Vantaalle kolme maalia, kun punamustat kaatoivat Ilveksen 5-2. KuPS:n tähtipelaajat Gentjana Rochi ja Lavidje Begolli saivat puolestaan jakaa knallin, kun molemmat tekivät NJS:ää vastaan hatullisen. Begollin hattuun voidaan tosin lisätä sulkakin, sillä hänen maalimääränsä oli jopa neljä. Begolli on tehnyt neljässä pelissä komeat yhdeksän maalia ja johtaa sarjan maalitilastoa.

Tasoero sarjan kärjen ja hännän välillä osoittautui todella suureksi, sillä mestaruutta puolustava KuPS voitti vieraissa sarjanousija NJS:n peräti 9-0. Varsin tylyt voittolukemat.

Toista kauttaan Kansallisessa Liigassa pelaava HPS oli todella lähellä komeaa päänahkaa, sillä se johti ottelua Åland Unitedia vastaan kolmeen otteeseen. Åland United nousi kuitenkin aina tasoihin, ja niin pisteet jaettiin maalein 3-3. Viimeisen maalin teki 89. minuutilla debyyttiotteluaan Kansallisessa Liigassa pelannut Jacqui Hand. Åland United värväsi Uuden-Seelannin maajoukkuehyökkääjän kolmen kuukauden sopimuksella viime viikolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.