Suomessa tehtiin historiaa – Bitcoinkeskus FC Hakan sponsoriksi

Bitcoinkeskus.com on yksi FC Hakan pääyhteistyökumppaneista kaudelle 2022. Kyseessä on tiettävästi Suomen ensimmäinen Bitcoin-aiheinen sponsorointi palloilulajien pääsarjatasolla.

Bitcoinkeskus on vuonna 2017 perustettu suomenkielinen verkkosivu. Nykyisin brändi näkyy myös Youtubessa sekä muilla somealustoilla.

Yhteys FC Hakaan löytyi Bitcoinkeskuksen omistajien kautta. Heistä Kimmo Kuparinen on tuttu henkilö Valkeakoskella muun muassa padelkenttien rakentajana.

– Olimme kartoittaneet mahdollisuuksia urheiluseurojen sponsorointiin talven mittaan. FC Haka oli yksi potentiaalisista vaihtoehdoista, Kuparinen kertoo tiedotteessa.

– Tulimme Olli Huttusen kanssa alusta asti hyvin juttuun. FC Hakalla oli yksi pääyhteistyökumppanin paikka auki, ja loppu on historiaa.

Bitcoin on saanut viime vuosina palstatilaa Suomen mediassa, mutta alan sponsorisopimuksia ei ole juuri nähty. Suomalaisia yrityksiä on vain kourallinen, ja panostukset suunnataan usein digitaaliseen viestintään. Bitcoinkeskus halusi saada näkyvyyttä myös perinteisin keinoin.

– Tämä on valtavan hieno askel Bitcoinkeskuksen historiassa, sivuston perustaja Antti Hyppänen kommentoi tiedotteessa.

– On mahtavaa päästä mukaan sponsoroimaan perinteikästä futisseuraa ja saada näkyvyyttä jalkapallon pääsarjatasolla.

Bitcoinkeskuksen missiona on kasvattaa suomalaisten ymmärrystä kryptovaluutoista sekä alan ilmiöistä. Sivuston materiaali on täysin ilmaista. Bitcoinkeskus toivoo näkyvyyden lisäävän suomalaisten kiinnostusta kryptovaluuttoja kohtaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.