Juventuksen kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina jättävä Paulo Dybala haluaa siirtyä Internazionalen riveihin, kertoo tunnettu italialainen jalkapallotoimittaja Alfredo Pedullà.

Pedullàn mukaan Dybala on ilmoittanut Interille olevansa halukas siirtymään seuraan kesällä.

Dybala on herättänyt kiinnostusta myös muun muassa La Ligassa ja Valioliigassa, mutta hän haluaa jäädä Italiaan ja Serie A:han. Valioliiga ei kiinnosta Dybalaa, eikä hän halua siirtyä Englantiin.

Inter on samalla Dybalan ainoa vaihtoehto Serie A:ssa ja hän jättää Italian ainoastaan, jos Inter ei lopulta haluaisikaan tehdä hänen kanssaan sopimusta, mutta se näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä. Inter pitää Dybalaa siirtomarkkinoiden tarjoamana loistavana mahdollisuutena, sillä hänestä ei pidä maksaa siirtokorvausta.

Juventuksen seurajohto ilmoitti noin kolmisen viikkoa sitten, ettei se tee jatkosopimusta Dybalan kanssa. Sopimusneuvottelut kaatuivat lopulta suuriin erimielisyyksiin pelaajan palkasta.

Pedullàn mukaan Inter aikoo myös pitää Lautaro Martínezin joukkueessaan, joten Dybala pääsisi pelaamaan maajoukkuetoverinsa kanssa siirtyessään milanolaisseuraan.

Inter on Serie A:n hallitseva mestari. Se on parhaillaan sarjataulukossa toisena kaksi pistettä perässä yhden ottelun enemmän pelannutta AC Milania.