AC Milan kiinni Serie A:n mestaruudessa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan – ratkeaako mestaruus jo viikonloppuna?

© Kuva: Getty Images

AC Milan on enää muutaman askeleen päässä ensimmäisestä Serie A:n mestaruudestaan sitten kevään 2011.

Stefano Piolin miehistö kaatoi sunnuntaina Hellas Veronan 3-1. AC Milan johtaa Serie A:ta kahden pisteen erolla paikallisvastustajaansa Internazionaleen, kun sarjaa on pelaamatta enää kaksi kierrosta.

Serie A:n mestaruus voi ratketa jo toiseksi viimeisellä kierroksella. Se vaatisi sitä, että Inter ei voittaisi omassa ottelussaan putoamista vastaan taistelevaa Cagliaria ja samaan aikaan AC Milan voittaisi Atalantan.

Pioli on luonnollisesti tyytyväinen hienon kauden pelanneisiin pelaajiinsa.

– Olen rakastunut pelaajiini. He antavat koko ajan kaikkensa ja tiedämme, mikä on reittimme. Toivon voivamme päättää tämän kauden parhaalla mahdollisella tavalla ja meidän on yritettävä sitä viimeiseen asti. Ajattelemme jo Atalanta-ottelua, siitä tulee hyvin vaikea.

AC Milan hävisi kaksi ja puoli vuotta sitten Atalantalle peräti 0-5. Piolin mukaan nykyinen AC Milan syntyi sen ottelun jälkeen.

– Tämä AC Milan syntyi sen nöyryyttävän tappion jälkeen ja silloin ymmärsimme, mihin suuntaan meidän piti viedä joukkuettamme. Uskot enemmän taitoon, kun joukkueessasi on hyvä fiilis. Pelaajamme ovat ylittäneet monia esteitä ja nyt on enää kaksi edessä, Pioli viittasi loppukauden otteluihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.