Argentiinan maajoukkueen luottopelaajiin iät ja ajat lukeutunut Ángel di María aikoo lopettaa pelit Albicelesten paidassa marras-joulukuussa Qatarissa pelattavien MM-kisojen jälkeen. 34-vuotias pelintekijä kertoi asiasta Argentiinan maajoukkueen tiedotustilaisuudessa.

– Luulen, että MM-kisojen jälkeen on aika lopettaa. Meillä on monia poika, jotka ovat jo maajoukkuetasoa ja kehittyvät edelleen. Näen heidät joka kerta. He näyttävät pikkuhiljaa olevansa mahtavalla tasolla niin seura- kuin maajoukkueessakin, Di María kehui.

– Olisi vähän itsekästä minulta vetäytyä niin monen vuoden jälkeen nyt, kun MM-kisat ovat jo niin lähellä. MM-kisoissa haluan olla vielä mukana. Mutta sen jälkeen väistyn varmasti sivummalle.

Di María on pelanut urallaan jo 121 A-maaottelua (24 maalia). Debyyttinsä hän teki MM-karsintaottelussa Paraguayta vastaan vuonna 2008. Se on vielä auki, missä seurajoukkueessa Di María ensi kaudella. PSG:ssä hän ei jatka. Ainakin Juventus on mainittu kiinnostuneiden seurojen joukossa.

Di María puhui medialle keskiviikkoisen ”Finalissiman” ennakoinnin yhteydessä. Etelä-Amerikan hallitseva mestari Argentiina kohtaa ottelussa hallitsevan euroopanmestarin Italian. Wembleyllä pelattava peli alkaa kello 21.45 Suomen aikaa, ja sitä voi seurata C Morelta.

[readmore from=Di-Maria-Angel]

Argentiinan maajoukkuevalmentaja Lionel Scaloni kehui median edustajille myös Argentiinan johtotähteä Lionel Messiä. Messin kausi PSG:ssä ei ollut niin tehokas kuin mihin on totuttu, mutta valmentajan mielestä Messi on nyt monipuolisempi ja kypsempi.

– Hän (Messi) on paljon parempi pelaaja kuin aiemmin, kun hän ohitti kaikki ja teki, mitä halusi, Scaloni totesi.

– Hän on nyt vanhempi ja kokeneempi. Kypsyys on tärkeää kenelle tahansa. Nyt Messi ymmärtää peliä paremmin.

Lähde: Sport