Nottingham Forest eteni tiistaina Englannin Mestaruussarjan nousukarsintafinaaliin kaatamalla Sheffield Unitedin rangaistuspotkukilpailussa.

Joukkueet olivat kahden välierän jälkeen tasalukemissa 3-3, joten voittaja ratkottiin pilkuilla, jotka menivät Forestin hyväksi 3-2. Illan suuri sankari oli Forestin maalivahti Brice Samba, joka torjui rangaistuspotkukilpailussa kolme kutia.

Ottelun ratkettua tuhannet Forestin kannattajat ryntäsivät kentälle juhlimaan finaalipaikkaa. Juhlinnan keskellä sattui ikävä välikohtaus, kun eräs Nottingham Forestin fani puski päällään Sheffield Unitedin hyökkääjää Billy Sharpia, joka kaatui iskusta maahan.

Sharp, 36, ei ollut tiistaina kokoonpanossa mukana pohjevamman takia, mutta hän seurasi omiensa otteita ja Forestin kannattajien rientoja sivurajalta.

Nottinghamshiren poliisi on pidättänyt yhden miehen epäiltynä Sharpin pahoinpitelystä ja aloittanut tapauksesta tutkinnan.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Nottingham Forestin kannattajat valtasivat kentän pelin päätyttyä. Kuva: Getty Images

Sheffield Unitedin managerin Paul Heckingbottomin mukaan Sharp tarvitsi tikkejä fanin hyökkäyksen takia.

– Hän on järkyttynyt, hän vuotaa verta ja hän on vihainen, sanoi Heckingbottom BBC:n mukaan.

– Billy huolehti omista asioistaan kentän laidalla ja yritti saada pelaajamme pois [kentältä]. Hänet yllätettiin, se oli pelkurimaista. Hän kaatui maahan ja tarvitsi tikkejä, hän oli järkyttynyt.

Nottingham Forest sanoi tiedotteessaan, että Sharpin kimppuun hyökännyt kannattaja saa elinikäisen porttikiellon. Sharp edusti Forestia lainalla kaudella 2012-13.

Forest saa Mestaruussarjan nousukarsintojen finaalissa vastaansa Huddersfieldin 29. toukokuuta. Ottelu pelataan Lontoon Wembley-stadionilla. Valioliigaan suoraan nousivat Fulham ja Bournemouth.