Goal: Paul Pogba saanut kolmivuotisen sopimustarjouksen tutulta seuralta

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogban sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hänestä tulee kesällä vapaa agentti.

Pogban, 29, odotetaan jatkavan peliuraansa joko Ranskassa, Italiassa tai Espanjassa. Paris Saint-Germain, Juventus ja Real Madrid ovat jo pitkään olleet ne seurat, jotka taistelevat ranskalaistähden allekirjoituksesta.

Goalin mukaan Juventuksen seurajohto ja Pogban edustajat tapasivat maanantaina. Tapaamisen yhteydessä Juventus teki Pogballe kolmivuotisen sopimustarjouksen, jonka aikana hän tienaisi yhteensä 22,5 miljoonaa euroa [7,5m€/vuosi]. Sopimukseen sisältyisi myös erilaisia bonuspykäliä, joiden täyttyessä palkkatulot kasvaisivat.

Pogban uskotaan suosivan siirtoa Juventukseen, mutta hän vaatii tarjottua suurempaa palkkaa. Ranskan maajoukkuepelaajan väitetään pyytäneen 11 miljoonan euron vuosipalkkaa, jotta hän suostuisi laittamaan nimensä sopimuspaperiin.

Pogba on pelannut viimeiset kuusi kautta Manchester Unitedissa. Sitä ennen hän pelasi Juventuksessa neljä kautta, ja voitti jokaisella kaudella Serie A:n mestaruuden.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.