Goal: PSG:n konkaritähti on tekemässä sopimuksen Juventuksen kanssa

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Ángel Di María siirtyy kuluvan kauden päätyttyä ilmaiseksi Juventukseen, kun hänen sopimuksensa Ranskassa on umpeutunut, kertoo Goal.

Argentiinalaistaituri on Goalin mukaan päässyt Juventuksen kanssa sopuun vuoden sopimuksesta, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Di María, 34, on edustanut PSG:tä seitsemän vuotta siirryttyään seuraan kesällä 2015 Manchester Unitedista 63 miljoonalla eurolla. Aiemmin urallaan hän on edustanut myös Real Madridia ja Rosario Centralia. Argentiinan A-maajoukkueessa Di María on esiintynyt 121 kertaa ja voittanut viime vuoden Copa Américan.

PSG:n paidassa hän on pelannut lähes 300 ottelua ja voittanut peräti 18 pokaalia.

Aiemmin tässä kuussa Di María sanoi Urban Playn haastattelussa, että hän haluaa jäädä vielä ensi kaudeksi Eurooppaan pelaamaan päästäkseen parhaassa mahdollisessa iskussa loppuvuonna pelattavaan Qatarin MM-turnaukseen.

– Ideani on pelata vielä ensi kausi Euroopassa, jotta pääsen parhaassa iskussa MM-kisoihin, jos minut kutsutaan mukaan joukkueeseen. En tiedä, haluaako PSG minun jäävän seuraan. Jos ei, haluaisin pelata jossain toisessa eurooppalaisessa seurassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.