HJK kohtaa tänään, tiistaina, FC Lahden kello 18. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela joutuu jättämään ottelun välistä sairastumisen vuoksi.

HJK tiedotti Koskelan sairastumisesta tiistaina. Samalla seurasta kerrottiin, että valmennusryhmään kuuluva Toni Korkeakunnas ottaa vetovastuun Lahti-ottelussa.

Huuhkajienkin valmennusryhmässä työskentelevä Korkeakunnas on tuttu mies Lahdessa, jossa hän valmensi vuodet 2014-18. Korkeakunnas sai aikaan Lahdessa pienillä resursseilla hyviä tuloksia, kuten heti avauskaudella tullut pronssi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK:n päävalmentaja Toni Koskela on tänään sairastumisen vuoksi sivussa, joten illan Lahti-pelissä valmennusvastuussa on valmentaja Toni Korkeakunnas.

#HJK #Hammastikku #Tonit
#Veikkausliiga
#OnVainYksiKlubi

HJK ja Lahti kohtasivat myös edellisessä ottelussa, jolloin pisteet jaettiin 1-1-tuloksella. Alkukaudella HJK:lla on ollut suuria ongelmia viimeistelyn ja tehokkuuden kanssa. Päävalmentaja Koskela on saanut myös kannattajilta jo kritiikkiä HJK:n otteista.

On mielenkiintoista seurata tiistaina, miten HJK pelaa Korkeakunnaksen alaisuudessa. Suuria muutoksia pelaamisessa tuskin nähdään, mutta ainakin tehokkuutta tarvittaisiin.

Voit katsoa HJK:n avauskokoonpanon alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK vs LAHTI klo 18:00

1 Hazard
5 Hoskonen
6 Jair Silva
17 Martic
18 Radulovic
19 Terho
20 Murilo
22 Raitala
37 Atom
56 Hetemaj
58 Yli-Kokko

Subs: Tånnander, Saksela, Hostikka, Tenho, Browne, Olusanya, Serrarens

🎫 Liput: liput.hjk.fi

#HJK #Veikkausliiga

Veikkausliigassa pelataan tiistai-iltana kolme ottelua. HJK-Lahti-ottelun lisäksi toisistaan mittaa ottavat AC Oulu–KuPS sekä Haka–SJK. Kaikki ottelut käynnistyvät kello 18. Pelejä voi seurata maksullisesta Ruutu+-palvelusta.