HJK:n päävalmentaja sivuun – Toni Korkeakunnas vetovastuussa FC Lahtea vastaan

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kohtaa tänään, tiistaina, FC Lahden kello 18. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela joutuu jättämään ottelun välistä sairastumisen vuoksi.

HJK tiedotti Koskelan sairastumisesta tiistaina. Samalla seurasta kerrottiin, että valmennusryhmään kuuluva Toni Korkeakunnas ottaa vetovastuun Lahti-ottelussa.

Huuhkajienkin valmennusryhmässä työskentelevä Korkeakunnas on tuttu mies Lahdessa, jossa hän valmensi vuodet 2014-18. Korkeakunnas sai aikaan Lahdessa pienillä resursseilla hyviä tuloksia, kuten heti avauskaudella tullut pronssi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

HJK ja Lahti kohtasivat myös edellisessä ottelussa, jolloin pisteet jaettiin 1-1-tuloksella. Alkukaudella HJK:lla on ollut suuria ongelmia viimeistelyn ja tehokkuuden kanssa. Päävalmentaja Koskela on saanut myös kannattajilta jo kritiikkiä HJK:n otteista.

On mielenkiintoista seurata tiistaina, miten HJK pelaa Korkeakunnaksen alaisuudessa. Suuria muutoksia pelaamisessa tuskin nähdään, mutta ainakin tehokkuutta tarvittaisiin.

Voit katsoa HJK:n avauskokoonpanon alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Veikkausliigassa pelataan tiistai-iltana kolme ottelua. HJK-Lahti-ottelun lisäksi toisistaan mittaa ottavat AC Oulu–KuPS sekä Haka–SJK. Kaikki ottelut käynnistyvät kello 18. Pelejä voi seurata maksullisesta Ruutu+-palvelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.