Sevillan poliisi esitti jo Eurooppa-liigan finaalin aattona huolensa siitä, että kaupungilla saatettaisiin nähdä pahoja hulinoita. Ottelustadionille pääsee vain vajaat 10 000 kannattajaa niin Rangersin kuin Eintracht Frankfurtinkin leiristä. Halukkaita tulijoita oli molempien euromenestystä janoavien seurojen fanien joukossa monta kertaa enemmänkin.

Sevillassa on paahtava helle, ja intohimoiset skotlantilaiset ja saksalaiset fanit pitävät varmasti kylmästä oluesta lämpimässä ilmassa. Yhdistelmän pelättiin johtavan yhteenottoihin, ja nyt niin näyttää käyneen.

Espanjalaismedia COPE twiittasi reilu tunti ennen ottelun alkua, että Eintrachtin ja Rangersin fanit ovat ottaneet Sevillan kaduilla rajusti yhteen. Useita kymmeniä kannattajia näkyy videolla valmiina tappeluun. Tuolit ja aurinkovarjot saivat rytäkässä kyytiä.

Tällaista lieveilmiötä ei hienon finaalin alle varmasti odotettu. Finaali alkaa kello 22, ja sitä voi seurata Viaplaylta ja V Sportilta. Huuhkajien Glen Kamara on Rangersin avauskokoonpanossa.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
😱 ¡LAMENTABLE!

💣 Batalla campal entre aficionados del @Eintracht y del @RangersFC en las calles de Sevilla

🔴 ¡No a la violencia en el deporte!

📻 #PartidazoCOPE #UELfinal