Kannattajat paljastivat varastaneensa Napoli-luotsin auton – palauttavat sen yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Napoli oli vielä hiljattain mukana Serie A:n mestaruustaistelussa, mutta sittemmin se menetti mahdollisuutensa sarjamestaruuteen.

Napoli menetti pisteitä kolmessa peräkkäisessä sarjaottelussa ja seuran puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis määräsi joukkueen ritiroon, eli pelaajat viettivät kaiken aikansa harjoituskeskuksessa ja pääsivät vain iltaisin kotiin nukkumaan.

Se näyttää toimineen, sillä viime aikoina Napoli on jälleen esiintynyt vakuuttavasti Serie A:ssa, vaikka mestaruusmahdollisuudet ovatkin jo menneet.

Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti on saanut viime aikoina huomattavasti kritiikkiä niin italialaismedialta kuin Napolin kannattajiltakin.

Spalletti oli viime syksynä pienoisen kohun keskellä, kun hänen autonsa varastettiin Napolissa. Nyt Napolin ultrakannattajat paljastivat varastaneensa sen. Kannattajat lupaavat palauttaa auton, jos Spalletti eroaa Napolin päävalmentajan paikalta.

– 16.10.2021. Palautamme Fiat Pandasi. Meille riittää se, että lähdet seurasta, Napolin kotistadionille kiinnitetyssä banderollissa kerrottiin.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️