Huuhkajien avainpelaajiin kuuluva Robin Lod viimeisteli kauden viidennen osumansa MLS:ssä, kun Minnesota United nousi viime hetkellä 1-1-tasapeliin LA Galaxya vastaan.

Minnesota vyörytti kohti Galaxyn maalia loppuhetkillä. D.J. Taylor pääsi murtautumaan laidalta boksiin ja syötti takaviistoon keskustaan. Lod juoksi kohti palloa ja onnistui puoliksi liukuen laukomaan pallon voimalla maaliin. Voit katsoa Lodin maalin videolta jutun lopusta.

Lod nousi Minnesotan kaikkien aikojen maalitilaston jaetulle kärkipaikalle MLS:n runkosarjassa yhdessä Kevin Molinon, Darwin Quinteron ja Christian Ramirezin kanssa.

– Ilmeisesti olen sitten pelannut aika paljon pelejä täällä, jotta olen tuossa onnistunut. Se on hienoa. Kai se osoittaa, että olen tehnyt jotain oikein, Lod kommentoi paikalliselle Star Tribune -lehdelle.

Minnesota hallitsi ottelun tapahtumia mielin määrin ja loi tukun erinomaisia maalintekopaikkoja. Lod oli osumastaan huolimatta varsin pettynyt omaan esitykseensä.

– Se olisi ollut tosi hyvä peli meiltä, jos olisimme tehneet paikoista. Meillä oli niin paljon paikkoja, olisimme voineet tehdä kolme tai neljä maalia lisää. Olimme hyviä ja dominoimme, mutta ei se oikein lohduta, kun viimeistely oli niin karmeaa, ennen kaikkea omalla kohdallani, Lod totesi harmissaan.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Major League Soccer

@MLS
Robin Lod! @MNUFC find their equalizer with minutes to go!