Lähteet: Paul Pogban edustajat tapaavat suurseuran – neuvottelut käyntiin

© Kuva: Getty Images

Paul Pogba jättää Manchester Unitedin kesällä.

Osapuolet eivät ole vielä virallisesti vahvistaneet sitä, mutta Pogban sopimus päättyy kesällä, eikä hän ole edelleenkään suostunut saamaansa jatkosopimustarjoukseen.

Manchester Unitedin päävalmentaja Ralf Rangnick on todennut julkisesti uskovansa Pogban poistuvan seurasta.

Goalin tunnettu Juventus-toimittaja Romeo Agresti paljasti Juventuksen seurajohdon tapaavan Pogban edustajat maanantaina.

Agrestin mukaan Juventuksen seurajohto on asettanut Pogban kesän siirtoikkunan ykköstavoitteekseen. Pogban olisi pudotettava palkkaansa palatakseen Juventukseen.

AS:n mukaan Pogba pyytää Juventukselta 11 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta vielä on epävarmaa, suostuuko Juventus pelaajan vaatimukseen.

Pogba edusti Juventusta vuodet 2012-16 ja voitti seurassa muun muassa neljästi Serie A:n mestaruuden. Manchester United osti Pogban Juventuksesta noin sadalla miljoonalla eurolla. Suuret pokaalit ovat kuitenkin kiertäneet Pogban ja Manchester Unitedin kaukaa jo kuuden vuoden ajan. Pogba on julkisesti todennut olevansa pettynyt menestymättömään aikaansa Manchester Unitedissa.

Juventuksen lisäksi myös PSG ja Real Madrid ovat Pogban kintereillä. Pariisilaislehdistön mukaan PSG haluaa toden teolla keskikenttäpelaajan joukkueeseensa ensi kaudeksi ja on valmis tarjoamaan hänelle valtavaa palkkaa. PSG on jo tiettävästi tehnyt Pogballe sopimustarjouksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.