Liverpoolin huippuhyökkääjä ei pidä UCL-finaalia revanssina: ”En tiedä, monta kertaa Real Madrid on voittanut Mestarien liigan”

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Real Madrid kohtaavat toisensa Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana. Loppuottelu pelataan Pariisissa.

Espanjalaislehti Marca haastatteli Liverpoolin Sadio Manéa.

Lehti tiedusteli Manélta, miten Liverpool lähtee voittamaan seuraa, joka on voittanut 13 kertaa Mestarien liigan. Mané ei osannut sanoa, kuinka monta kertaa Real Madrid on kruunattu Mestarien liigan voittajaksi.

– Totta puhuen en tiedä, monta kertaa Real Madrid on voittanut Mestarien liigan. Se ei ole tärkeää. Tärkeintä on se, mitä lauantaina tapahtuu. Kyseessä on meille kauden tärkein ottelu ja olemme hyvin keskittyneitä tekemään kaiken mahdollisen voittaaksemme finaalin, Mané totesi.

Monet Liverpoolin pelaajat ovat todenneet julkisesti pitävänsä lauantain finaalia revanssina. Real Madrid voitti Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa toukokuussa 2018 maalein 3-1.

– Minulle kyseessä ei ole revanssi. Real Madrid voitti Kiovan finaalin, koska he ansaitsivat voittaa ja he olivat meitä parempia. Uskon, että niin minä kuin koko muukin joukkue on jo unohtanut sen finaalin. Real Madrid ansaitsi silloin voittaa finaalin. Onnittelut siitä. Siitä on kulunut neljä vuotta. Olemme kokeneempia ja mielestäni joukkueemme on laadukkaampi kuin silloin. Tiedämme, miten tällaisia otteluita pitää pelata ja se auttaa meitä keskittymään finaaliin.

Lehti kysyi Manélta, onko kuluva kausi hänen uransa paras.

– Kyllä, koska voitin urani tärkeimmän pokaalin, eli Afrikan mestaruusturnauksen. Se antaa minulle voimaa seuraaviin haasteisiin, kuten Mestarien liigan voittamiseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.