Lyödyltä Jürgen Kloppilta itsevarma ohjeistus Liverpoolin kannattajille tappiollisen finaalin jälkeen: ”Varatkaa jo hotelli”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp kehottaa Liverpoolin kannattajia varaamaan ajoissa hotellit ensi kauden Mestarien liigan finaaliin todistamaan joukkueen paluuta.

Kloppin miehistö hävisi eilisen loppuottelun Pariisissa 0-1-lukemin Real Madridille.

Tulevan turnauksen finaali tullaan pelaamaan Turkissa Istanbulissa. Klopp on varma, että Liverpool tullaan näkemään siellä.

– Missä ensi kauden loppuottelu pelataan? Istanbulissa? Varatkaa jo hotelli, Klopp kommentoi lehdistölle.

– Sanoin jo hävittyjen finaalien (UEL-finaali Sevillaa vastaan 2016 ja UCL-finaali Real Madridia vastaan 2018), että jo finaaliin pääseminen on hieno suoritus.

– Tällä hetkellä se ei tietenkään tunnu kenestäkään pukukopissa hyvältä kaudelta. He tarvitsevat muutaman minuutin tai tunnin siihen.

Liverpool hävisi viikon sisällä Mestarien liigan finaalin lisäksi Valioliigan mestaruuden Manchester Citylle. Joukkue voitti lopulta neljästä mahdollisesta pokaalista vain Liigacupin ja FA Cupin.

Klopp pitää siitä huolimatta kautta onnistuneena.

– Pojat ovat pelanneet uskomattoman kauden. Emme pystyneet voittamaan kahta kilpailua, mutta se tapahtui pienemmillä mahdollisella marginaalilla. Yhdellä pisteellä ja 1-0-tappiolla. Valioliigassa City oli pisteellä parempi. Tänään Madrid oli maalilla parempi. Se ei kerro mitään meistä.

Liverpool hävisi myös vuoden 2018 Mestarien liigan finaalin juurikin Real Madridille. Seuraavana vuonna joukkue otti turnauksen haltuunsa kaatamalla Tottenhamin finaalissa.

Klopp uskoo saman voivan toistua.

– Ero vuoden 2018 tappioon on se, että nyt uskon meidän tulevan takaisin. Vuonna 2018 toivoin sitä, mutta en voinut tietää. Nämä pojat ovat todella kilpailullisia ja heillä on uskomaton asenne.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.